Zoekmachine optimalisatie

Direct een Topposities in Google krijgen?
SEO specialist nodig? Ieder bedrijf wilt zoveel bezoekers op hun website hebben door zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen dat u website meer bezoekers en verkopen krijgt door middel van een effectieve strategie. Krijg meer leads en naamsbekendheid. Wij zorgen voor top posities in Google door uw website te optimaliseren met sterke content, linkbuilding en de juiste zoekwoorden. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Media4now helpt u het gewenste resultaat te behalen.
Technische SEO

Technische SEO

De oplossing van goede zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van technische SEO prestaties voor uw website.

Content

Content

Niet terugkerende bezoekers op uw website. Wij zorgen dat uw bezoekers overgaan tot actie door middel van sterke content.

Lokaal gevonden

Lokaal gevonden

Met een Google bedrijfsprofiel zorgen wij voor een betere lokale vindbaarheid. Ook voor de landelijk organisaties.

Offpage SEO

Offpage SEO

Alles goed geregeld en geen resultaten? Dan raden wij linkbuilding aan. Daarmee realiseren we wekelijks nog hogere posities.

Effectieve werkwijze

Effectieve werkwijze

Wij starten met een uitgebreide SEO scan, gevold door zoekwoord analyse. Hiermee bereiken wij de gewenste doelgroep.

Tarieven

Tarieven

Met onze SEO abonnementen bereikt u meer omzet en conversie met uw bedrijf. Bestel onze SEO abonnementen nu.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, word ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd en wordt gebruikt om websites beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van jouw website wordt de vindbaarheid verbeterd in de zoekmachines en scoort jouw bedrijf hoog in Google. Zoekmachine optimalisatie mag niet ontbreken, omdat je met jouw website beter vindbaar wilt zijn in de Google zoekresultaten. Dit zijn de gratis resultaten direct onder de advertenties (Adwords campagnes). SEO specialist Media4now is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en helpt jou om hoog in Google te komen en jou hoge positie in Google te behouden. In Nederland vind 81% van alle internetgebruikers de zoekmachines de beste manier om websites of webshops te vinden, omdat je natuurlijk wilt dat jouw bedrijf goed gevonden word in de zoekmachines zoals: Google, bing, enz. Wij van Media4now zorgen dat u goed vindbaar bent op Google. Hierdoor bereik je meer klanten en omzet.

Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites. Bij ons géén standaard ‘pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij altijd actueel van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid (SEO). Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet. SEO specialist nodig? Neem contact met ons op!

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie leidt tot meer klanten, omdat het de vindbaarheid verbeterd van je website in de zoekmachines. De voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe beter je in Google vindbaar bent, met andere woorden des te sneller iemand op je website klikt.
  • Hoe meer bezoekers dat je krijgt hoe te meer bestellingen of aanvragen er binnen komen.
  • Door je website te optimaliseren voor Google nemen bezoekers sneller contact met je op.
  • Jouw bedrijf krijgt betere naamsbekendheid, omdat ze jouw bedrijf op veel zoektermen tegenkomen.
  • Jouw website of webshop komt betrouwbaar over
Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?
Op de eerste plaats bovenaan in Google komen door Zoekmachine Optimalisatie

Op de eerste plaats bovenaan in Google komen door Zoekmachine Optimalisatie

Tegenwoording zoeken er steeds meer mensen online via Google naar producten die ze willen kopen of diensten. Misschien was je op zoek naar een online marketing bureau in Nederland die zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten aanbiedt. Als je online producten wilt verkopen is het belangrijk dat je hoog in Google staat, omdat je natuurlijk goed vindbaar wilt zijn. Zoekmachine Optimalisatie uitbesteden? Wij van Media4now regelen de complete Zoekmachine optimalisatie van jouw website of webshop. Wij regelen de zoekmachine optimalisatie tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Zoekmachine optimalisatie is een terugkomend proces

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalig process, omdat de zoekmachines websites continu blijven indexeren. Daarentegen zit de concurrentie zeker ook niet stil, want zij maken misschien al gebruik van zoekmachine optimalisatie. Daarom is het belangrijk dat de zoekmachine optimalisatie van jou website een terugkomend proces is en geen eenmalige actie. Vandaar dus ook dat wij van Media4now je een uniek proces per maand aanbieden tegen een laag tarief waardoor je beter vindbaar bent in Google. Hiermee investeer je een klein bedrag die het optimale resultaat uit je bedrijf haalt zoals: meer klanten, meer omzet en naamsbekendheid.

Bovenaan in Google komen door Zoekmachine Optimalisatie

95% van de mensen die op internet zoekt alleen op de eerste pagina kijken
80% van de bezoekers zoekt kijkt alleen naar de eerste 5 zoekresultaten
50% van alle online bezoekers gaat naar het eerste zoekresultaat
Trotse Media4now partners

Partners

SEO specialist Media4now heeft al veel bedrijven helpen groeien.
Trimsalon Chicas
Maroom
Livelo
Dunya Zorg
DT Twin
Cosiness
Cell-Tech
Casido
123 Werkbladen
Werkwijze zoekmachine optimalisatie - Media4now

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

Ten eerste bij de oplevering is je website of webshop meteen goed vindbaar in Google. Dit komt door onze speciale zoekmachine optimalisatie technieken die wij gebruiken in ons CMS. Hierdoor wordt je direct goed gevonden in Google door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf. Wij zorgen dat je website of webshop goed te indexeren is door Google, waardoor je content ook door Google begrepen word. Hierdoor bereik je nog meer potentiële klanten.

Tot slot is het belangrijk om je website in een terugkomend proces te blijven optimaliseren voor Google, omdat je alleen op die manier goed vindbaar blijft in Google. Het kost moeite en tijd om bovenaan in google te komen en het is niet leuk als je jouw plek bovenaan in google na maanden werk en tijd kwijtraakt, omdat je daar veel tijd in hebt gestoken. Wanneer je stopt met het optimaliseren van jouw website of webshop zak je vanzelf weer in de zoekresultaten naar beneden onder de concurrentie, omdat Google continu websites blijft indexeren en om aan de ultieme top te blijven moet continu je website blijven aanpassen en optimaliseren. De experts van Media4now doen dit graag voor jou, zodat jij je kunt richten op jouw eigen werk.

Hoger in Google door Zoekmachine Optimalisatie

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is de gekoesterde droom van elke website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.
Intakegesprek Met Websitescan

Intakegesprek Met Websitescan

Om te beginnen vind er een adviesgesprek plaats. Na iedere aanvraag wordt er een afspraak ingepland.

Content Optimalisatie

Content Optimalisatie

Er vind een intakegesprek plaats op locatie.

Technische Optimalisatie

Technische Optimalisatie

Wij optimaliseren de website of webshop met technische elementen erin die bijvoorbeeld goed zijn voor de zoekmachine optimalisatie.

Maandelijkse Optimalisatie

Maandelijkse Optimalisatie

Wij optimaliseren elke maand jouw website, hierdoor je altijd goed vindbaar.

Linkbuilding

Linkbuilding

We promoten jou website op zoveel mogelijk andere sites.

Evaluatiegesprek

Evaluatiegesprek

Er vind een evaluatiegesprek plaats om de conversie en statistieken te bekijken.

Beter gevonden worden op Google met zoekmachine optimalisatie

Laat SEO specialist Media4now de vindbaarheid van jouw website of webshop analyseren. We maken samen we een plan om je website of webshop beter vindbaar te maken. Je kunt zoekmachine optimalisatie aan ons uitbesteden aan de specialisten van Media4now. Wij verzorgen de complete vindbaarheid SEO van jouw website of webshop. Meer informatie over zoekmachineoptimalisatie? Neem contact met ons op

Beter gevonden worden op Google met zoekmachine optimalisatie
Dit zijn onze abonnementen

Zoekmachine optimalisatie pakketten

SEO instap
500 Eenmalig
Huidige situatie analyseren
Zoekwoord onderzoek
Google bedrijfsprofiel inrichten
SEO Basis
Populairst
480 p/m
Alles van SEO instap
5 uur content creatie
3 uur linkbuilding
SEO Premium
995 p/m
Alles van SEO instap
8 uur content creatie
5 uur linkbuilding

Jouw nieuwe website ook goed vindbaar in Google?

Wij ontwikkelen en leveren je nieuwe website snel en professioneel met een uniek eigen design. Je nieuwe website kan al binnen 2 weken online staan. Bij SEO specialist Media4now kun je snel een website laten maken die je eenvoudig zelf kunt beheren en je website altijd kunt updaten, zodat je website altijd up to date blijft. Bij al onze websites krijg je lifetime updates, van eenvoudige tot uitgebreide sites. Wij berekenen geen extra kosten voor de optimalisatie van een website voor weergave op mobiele telefoons en tablets.