Zoekmachine optimalisatie

Direct een Topposities in Google krijgen?

Ieder bedrijf wilt zoveel bezoekers op hun website hebben door zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen dat u website meer bezoekers en verkopen krijgt door middel van een effectieve strategie. Krijg meer leads en naamsbekendheid. Wij zorgen voor top posities in Google door uw website te optimaliseren met sterke content, linkbuilding en de juiste zoekwoorden. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Media4now helpt u het gewenste resultaat te behalen.

Bestellen

Technische SEO

De oplossing van goede zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van technische SEO prestaties voor uw website.

Content

Niet terugkerende bezoekers op uw website. Wij zorgen dat uw bezoekers overgaan tot actie door middel van sterke content.

Lokaal gevonden

Met een Google bedrijfsprofiel zorgen wij voor een betere lokale vindbaarheid. Ook voor de landelijk organisaties.

Offpage SEO

Alles goed geregeld en geen resultaten? Dan raden wij linkbuilding aan. Daarmee realiseren we wekelijks nog hogere posities.

Effectieve werkwijze

Wij starten met een uitgebreide SEO scan, gevold door zoekwoord analyse. Hiermee bereiken wij de gewenste doelgroep.

Tarieven

Met onze SEO abonnementen bereikt u meer omzet en conversie met uw bedrijf. Bestel onze SEO abonnementen nu.

Zoekmachine Optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, word ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd en wordt gebruikt om websites beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van jouw website wordt de vindbaarheid verbeterd in de zoekmachines en scoort jouw bedrijf hoog in Google. Zoekmachine optimalisatie mag niet ontbreken, omdat je met jouw website beter vindbaar wilt zijn in de Google zoekresultaten. Dit zijn de gratis resultaten direct onder de advertenties (Adwords campagnes). Media4now is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en helpt jou om hoog in Google te komen en jou hoge positie in Google te behouden. In Nederland vind 81% van alle internetgebruikers de zoekmachines de beste manier om websites of webshops te vinden, omdat je natuurlijk wilt dat jouw bedrijf goed gevonden word in de zoekmachines zoals: Google, bing, enz. Wij van Media4now zorgen dat u goed vindbaar bent op Google. Hierdoor bereik je meer klanten en omzet.

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie leidt tot meer klanten, omdat het de vindbaarheid verbeterd van je website in de zoekmachines. De voordelen zijn bijvoorbeeld:
 • Hoe beter je in Google vindbaar bent, met andere woorden des te sneller iemand op je website klikt.
 • Hoe meer bezoekers dat je krijgt hoe te meer bestellingen of aanvragen er binnen komen.
 • Door je website te optimaliseren voor Google nemen bezoekers sneller contact met je op.
 • Jouw bedrijf krijgt betere naamsbekendheid, omdat ze jouw bedrijf op veel zoektermen tegenkomen.
 • Jouw website of webshop komt betrouwbaar over
Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?
Op de eerste plaats bovenaan in Google komen door Zoekmachine Optimalisatie

Op de eerste plaats bovenaan in Google komen door Zoekmachine Optimalisatie

Tegenwoording zoeken er steeds meer mensen online via Google naar producten die ze willen kopen of diensten. Misschien was je op zoek naar een online marketing bureau in Nederland die zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten aanbiedt. Als je online producten wilt verkopen is het belangrijk dat je hoog in Google staat, omdat je natuurlijk goed vindbaar wilt zijn. Zoekmachine Optimalisatie uitbesteden? Wij van Media4now regelen de complete Zoekmachine optimalisatie van jouw website of webshop. Wij regelen de zoekmachine optimalisatie tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Zoekmachine optimalisatie is een terugkomend proces

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalig process, omdat de zoekmachines websites continu blijven indexeren. Daarentegen zit de concurrentie zeker ook niet stil, want zij maken misschien al gebruik van zoekmachine optimalisatie. Daarom is het belangrijk dat de zoekmachine optimalisatie van jou website een terugkomend proces is en geen eenmalige actie. Vandaar dus ook dat wij van Media4now je een uniek proces per maand aanbieden tegen een laag tarief waardoor je beter vindbaar bent in Google. Hiermee investeer je een klein bedrag die het optimale resultaat uit je bedrijf haalt zoals: meer klanten, meer omzet en naamsbekendheid.

95% van de mensen die op internet zoekt alleen op de eerste pagina kijken

80% van de bezoekers zoekt kijkt alleen naar de eerste 5 zoekresultaten

50% van alle online bezoekers gaat naar het eerste zoekresultaat

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

Ten eerste bij  de oplevering is je website of webshop meteen goed vindbaar in Google. Dit komt door onze speciale zoekmachine optimalisatie technieken die wij gebruiken in ons CMS. Hierdoor wordt je direct goed gevonden in Google door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf. Wij zorgen dat je website of webshop goed te indexeren is door Google, waardoor je content ook door Google begrepen word. Hierdoor bereik je nog meer potentiële klanten.

Tot slot is het belangrijk om je website in een terugkomend proces te blijven optimaliseren voor Google, omdat je alleen op die manier goed vindbaar blijft in Google. Het kost moeite en tijd om bovenaan in google te komen en het is niet leuk als je jouw plek bovenaan in google na maanden werk en tijd kwijtraakt, omdat je daar veel tijd in hebt gestoken. Wanneer je stopt met het optimaliseren van jouw website of webshop zak je vanzelf weer in de zoekresultaten naar beneden onder de concurentie, omdat Google continu websites blijft indexeren en om aan de ultieme top te blijven moet continu je website blijven aanpassen en optimaliseren. De experts van Media4now doen dit graag voor jou, zodat jij je kunt richten op jouw eigen werk.
Werkwijze zoekmachine optimalisatie

De werkwijze van onze zoekmachine optimalisatie:

Intakegesprek met websitescan

Om te beginnen vind er een adviesgesprek plaats. Na iedere aanvraag wordt er een afspraak ingepland.

Content Optimalisatie

Er vind een intakegesprek plaats op locatie.

Technische Optimalisatie

Wij optimaliseren de website of webshop met technische elementen erin die bijvoorbeeld goed zijn voor de zoekmachine optimalisatie.

Maandelijkse optimalisatie

Wij optimaliseren elke maand jouw website, hierdoor je altijd goed vindbaar.

Linkbuilding

We promoten jou website op zoveel mogelijk andere sites.

Evaluatiegesprek

Er vind een evaluatiegesprek plaats om de conversie en statistieken te bekijken.

Beter gevonden worden op Google met zoekmachine optimalisatie

Laat Media4now de vindbaarheid van jouw website of webshop analyseren. We maken samen we een plan om je website of webshop beter vindbaar te maken. Je kunt zoekmachine optimalisatie aan ons uitbesteden aan de specialisten van Media4now. Wij verzorgen de complete vindbaarheid SEO van jouw website of webshop. Meer informatie over zoekmachineoptimalisatie? Neem contact met ons op
Beter gevonden worden op Google?

Zoekmachine optimalisatie pakketten

Dit zijn onze abonnementen

SEO instap

 • Huidige situatie analyseren
 • Zoekwoord onderzoek
 • Google bedrijfsprofiel inrichten
Eenmalig € 300
Bestverkocht

SEO Standaard

 • Alles van SEO instap
 • 5 uur content creatie
 • 3 uur linkbuilding
€500 p/m

SEO Premium

 • Alles van SEO instap
 • 8 uur content creatie
 • 5 uur linkbuilding
€700 p/m

Je nieuwe website direct goed vindbaar

Aangemeld bij zoekmachines

We melden je nieuwe website aan bij verschillende zoekmachines, zodat je website snel is te vinden door je nieuwe klanten.

Automatisch geoptimaliseerd

Door de geavanceerde techniek van ons CMS wordt al je (nieuwe) website content makkelijk en snel opgenomen in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie tool

In je website krijg je een zoekmachine optimalisatie tool die het heel gemakkelijk maakt om je website steeds verder te optimaliseren.

Jouw nieuwe website ook goed vindbaar in Google?

Neem contact op

×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?