Website of webshop laten maken vanaf €500,-

Website of webshop vanaf €500,-

Wil je een website of webshop laten maken die je zelf eenvoudig kunt beheren met een visuele website bouwer? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij maken jouw website of webshop in jouw huisstijl al vanaf 500,-. Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een goedkope website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een thema, wij zetten hem technisch voor je klaar en leveren hem snel op zodat jij aan de slag kunt. Je kunt teksten en afbeeldingen eenvoudig live aanpassen met behulp van onze visuele website bouwer. Hiermee kun je in een handomdraai afbeeldingen in je pagina’s slepen en live teksten invoegen en aanpassen. Ook kun je diverse modules invoegen en onbeperkt pagina’s maken, foto’s en je logo plaatsen en dit allemaal zonder codes. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website of webshop waar en wanneer je maar wilt. Heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in je website te zetten? Maak dan gebruik van onze service, dan plaatsen wij jouw teksten, foto’s, logo op een professionele manier en leveren wij de website compleet werkend op. Ook kunnen wij de vindbaarheid van je website of webshop regelen, zodat u goed gevonden word op google. Hierdoor krijgt u meer klanten en zal de omzet en naamsbekendheid van uw bedrijf stijgen.

Supersnel geleverd

Wij zorgen ervoor dat u met uw website of webshop snel online bent, zodat u direct kunt starten.

Makkelijk te beheren

Afbeeldingen invoegen en teksten aanpassen was nog nooit zo gemakkelijk.

Mobielvriendelijk

De websites die Media4now ontwikkelt werken op een smartphone, tablet en desktop.

Zeer Google vriendelijk

Onze websites zijn automatisch geoptimaliseerd voor google, zodat u beter vindbaar bent.

Website laten maken die makkelijk te beheren is

Je kunt teksten en afbeeldingen eenvoudig live aanpassen met behulp van onze visuele website bouwer. Hiermee kun je in een handomdraai afbeeldingen in je pagina’s slepen en live teksten invoegen en aanpassen. Ook kun je diverse modules invoegen en onbeperkt pagina’s maken, foto’s en je logo plaatsen en dit allemaal zonder codes. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website of webshop waar en wanneer je maar wilt.

Meer informatie
website laten maken door Media4now

Makkelijk te beheren

Real time ontwerp

Wanneer u een wijziging in uw pagina aanbrengt, wordt alles direct voor uw ogen bijgewerkt. Ontwerp onmiddellijk!

Pas alles aan wat je ziet

Elk element is volledig aanpasbaar. Pas lettertypen, kleuren, grootes en plaatjes aan.

Organiseer met gemak

Voeg een nieuwe rij toe, kies uit verschillende kolomtypen en alles past perfect automatisch in elkaar.

46 modules

De websitebouwer wordt geleverd met 46 verschillende inhoudselementen. Mix, match en bouw zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken.

Extreme snelheid

De websitebouwer is waanzinnig snel. Het vereist geen vernieuwing van de pagina’s en bijna geen lading van welke soort dan ook.

websitebouwer1 websitebouwer2 websitebouwer3

Klikken en typen

U hoeft geen instellingenpaneel te openen om tekstinhoud toe te voegen. Klik gewoon op uw pagina en begin met typen!

Mobielvriendelijk

Geniet van mobielvriendelijke voorbeelden en pas aangepaste wijzigingen toe op specifieke mobiele breekpunten.

Globale elementen

Modules en elementen op meerdere pagina’s synchroniseren. Update ze een keer en ze worden overal bijgewerkt. Geweldig voor teksten!

Importeren en exporteren

Sla lay-outs op in uw bibliotheek voor later gebruik. Layouts importeren, exporteren, delen en downloaden van internet.

Theme aanpassen

Het thema’s die wij ontwikkelen zijn makkelijk aan te passen.

website laten maken door Media4now

Website laten maken die goed vindbaar is

Vindbare website laten maken? Media4now ontwikkeld websites die hoog scoren in google. Zo regelen wij dat uw website boven de concurrentie komt te staan in de google zoekresultaten. Hiervoor hebben wij een structureel uitgewerkt plan die werkt. De vindbaarheid van een website laten maken is enorm belangrijk. Wanneer uw website goed vindbaar is in google zullen meer klanten uw website bereiken en zullen de verkopen stijgen. Tevens krijgt uw website hierdoor naamsbekendheid. Als ondernemer wilt u graag scoren op bepaalde zoekwoorden (keywords) waarop veel gezocht wordt en die de concurrentie heeft? Media4now maakt op basis van deze zoekwoordanalyse een contentplan, hierbij vergelijken wij de concurrentie en regelen wij de linkbuilding. Een website laten maken die goed vindbaar is in google en die voor omzet en naamsbekendheid zorgt? Daarvoor moet u bij media4now zijn.

Meer informatie
Veilige website met SSL certificaat Media4now

Een veilige website laten maken met een SSL-certificaat

Steeds meer online gebruikers zijn zich bewust van het belang van veilig internet. Naast de gebruikers zijn ook grote belangrijke bedrijven hiermee bezig. Zo is Google Chrome sinds januari de eerste browser die websites zonder een SSL-certificaat opvallend markeert als onveilig. Deze keuze past binnen Google’s streven om de veiligheid van online gebruikers te verbeteren.

Welke risico’s loop ik als ondernemer met een onbeveiligde website?

Ongemerkt kan het zijn dat je website minder veilig is dan je denkt. Met malware kan een hacker inbreken op de verbinding tussen browser en server. Zo kan de hacker bijvoorbeeld zien wat de bezoeker invult op een formulier. Of wat er gebeurt op de website dat met een wachtwoord is beveiligd. Op die manier stelen de hackers wachtwoorden, persoonlijke informatie van je klanten of diensten denk hierbij aan creditcardgegevens, enz. Met SSL-beveiliging zet je daar een dikke streep door. Media4now bouwt websites met standaard een SSL certificaat erin. Zo bent u altijd goed beschermt tegen hackers en bechermt u de gegevens van uw klanten.

Website laten maken die responsive is

Tegenwoordig worden websites niet alleen bezocht vanaf desktop computers. Mensen gebruiken hiervoor tablets, smartphones en een variatie aan andere mobiele apparaten. Die allemaal een ander schermformaat hebben, waardoor de website er overal verschillend eruit ziet. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Media4now maakt websites die op alle schermen bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen jouw bezoekers op alle schermen jouw website bereiken. Een responsive website laten maken? Neem contact op met Media4now!

Mobielvriendelijk webdesign voor al je bezoekers

Bij Media4now werken we met responsive webdesign. Dit is een unieke manier van ontwerpen en bouwen waardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Of het nu is op het grote scherm van een computer is of het kleine scherm van een mobiele telefoon. Zo is je website overal toegankelijk en heeft hij te allen tijde een professionele uitstraling.

Het voordeel van een website laten maken met een responsive design, is het karakter ervan. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar ontwikkelen één uniek ontwerp dat automatisch mee schaalt naar het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw website er altijd goed uit en bespaar jij veel tijd en kosten in de ontwerpfase.
Media4now responsive webdesign

Klanten zijn erg over ons te spreken!

Media4now Meer dan alleen webdesign

Meer dan alleen webdesign

Bij Media4now! kun je voor veel meer diensten terecht dan alleen je nieuwe professionele website laten maken. Naast het bouwen van een website die aan al jouw wensen voldoet kunnen wij ook andere belangrijke zaken voor je website in orde maken. Zo kunnen wij je website ook van goede webteksten voorzien voor de vindbaarheid van je website, maar ook moeten deze webteksten zorgen dat de bezoekers van je website begrijpen wat je bedoelt en overgehaald worden om daadwerkelijk van je dienst of product gebruik te maken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook een logo voor je ontwerpen. Wil je ook dat bezoekers op je website kunnen betalen via iDeal? Media4now! regelt het voor je!

Waarom Media4now webdesign?

Originele designs in jouw huisstijl

Bij Media4now ontwerpen wij altijd unieke designs die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Professioneel advies

Wij beschikken over jarelange ervaring en de juiste kennis rondom webdesign, om jouw website tot een groot succes te maken.

Vriendelijke en deskundige support

Geen vraag is ons te gek. Bel ons gewoon even en je wordt direct en vriendelijk geholpen.

Recente projecten

Laat je website door Media4now bouwen

Neem contact op

×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?