Website laten maken?

Professionele website laten maken door Media4now uit Tiel
Wil je een website laten maken? Media4now is dé specialist op het gebied van webdesign. Het ontwerp van je website is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Een mooie website levert nu eenmaal meer bezoekers en naamsbekendheid op. En niet te vergeten, de bezoeker komt ook nog eens terug op je website. De kunst van webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf en dit tegen een aantrekkelijke prijs. Na het bekijken van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?
Livelo Zorgpersoneel - Website laten maken?
Webdesign Tiel - Webdesign in Tiel | Media4now

Professionele website laten maken?

Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites. Bij ons géén standaard ‘pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij altijd actueel van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid (SEO). Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet.

website laten maken die Opvallend is?

Wil je een opvallende en mooie website laten bouwen? Media4now bouwt websites die zich onderscheiden ten opzichte van andere webdesign bureaus. Géén standaard webdesign, maar een website die past bij jouw bedrijf en die aan jouw huisstijl en wensen voldoet.

De specialist in websites
Wij bouwen websites met een uniek design die goed vindbaar zijn in de Google zoekresultaten. Ook zijn al onze websites responsive en werken hierdoor op een mobiel, tablet en computer. Laat vandaag nog je website bouwen door Media4now.

Professioneel En Uniek Design

Media4now ontwikkeld websites die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een website op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed Vindbaar In Google

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken.

Responsive

De websites die Media4now ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet.

Makkelijk Te Beheren

Media4now levert websites met een uniek cms waardoor uw u website makkelijk kunt beheren.

Website laten maken die goed vindbaar is

Vindbare website laten maken? Media4now ontwikkeld websites die hoog scoren in google. Zo regelen wij dat uw website boven de concurrentie komt te staan in de google zoekresultaten. Hiervoor hebben wij een structureel uitgewerkt plan die werkt. De vindbaarheid van een website laten maken is enorm belangrijk. Wanneer uw website goed vindbaar is in google zullen meer klanten uw website bereiken en zullen de verkopen stijgen. Tevens krijgt uw website hierdoor naamsbekendheid. Als ondernemer wilt u graag scoren op bepaalde zoekwoorden (keywords) waarop veel gezocht wordt en die de concurrentie heeft? Media4now maakt op basis van deze zoekwoordanalyse een contentplan, hierbij vergelijken wij de concurrentie en regelen wij de linkbuilding. Een website laten maken die goed vindbaar is in google en die voor omzet en naamsbekendheid zorgt? Daarvoor moet u bij media4now zijn.

Website laten maken die goed vindbaar is
Veilige website laten maken? Media4now

Een veilige website laten maken met een SSL-certificaat

Steeds meer online gebruikers zijn zich bewust van het belang van veilig internet. Naast de gebruikers zijn ook grote belangrijke bedrijven hiermee bezig. Zo is Google Chrome sinds januari de eerste browser die websites zonder een SSL-certificaat opvallend markeert als onveilig. Deze keuze past binnen Google’s streven om de veiligheid van online gebruikers te verbeteren.

Welke risico’s loop ik als ondernemer met een onbeveiligde website?

Ongemerkt kan het zijn dat je website minder veilig is dan je denkt. Met malware kan een hacker inbreken op de verbinding tussen browser en server. Zo kan de hacker bijvoorbeeld zien wat de bezoeker invult op een formulier. Of wat er gebeurt op de website dat met een wachtwoord is beveiligd. Op die manier stelen de hackers wachtwoorden, persoonlijke informatie van je klanten of diensten denk hierbij aan creditcardgegevens, enz. Met SSL-beveiliging zet je daar een dikke streep door. Media4now bouwt websites met standaard een SSL certificaat erin. Zo bent u altijd goed beschermt tegen hackers en bechermt u de gegevens van uw klanten.

Trotse Media4now partners

Partners

We helpen merken groeien. Dat deden we eerder voor:
Trimsalon Chicas
Maroom
Livelo
Dunya Zorg
DT Twin
Cosiness
Cell-Tech
Casido
123 Werkbladen
Livelo Zorgpersoneel - Website laten maken?

Website laten maken die responsive is

Tegenwoordig worden websites niet alleen bezocht vanaf desktop computers. Mensen gebruiken hiervoor tablets, smartphones en een variatie aan andere mobiele apparaten. Die allemaal een ander schermformaat hebben, waardoor de website er overal verschillend eruit ziet. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Media4now maakt websites die op alle schermen bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen jouw bezoekers op alle schermen jouw website bereiken. Een responsive website laten maken? Neem contact op met Media4now!

Mobielvriendelijk webdesign voor al je bezoekers

Bij Media4now werken we met responsive webdesign. Dit is een unieke manier van ontwerpen en bouwen waardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Of het nu is op het grote scherm van een computer is of het kleine scherm van een mobiele telefoon. Zo is je website overal toegankelijk en heeft hij te allen tijde een professionele uitstraling.

Het voordeel van een website laten maken met een responsive design, is het karakter ervan. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar ontwikkelen één uniek ontwerp dat automatisch mee schaalt naar het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw website er altijd goed uit en bespaar jij veel tijd en kosten in de ontwerpfase.

Klanten zijn erg over ons te spreken!

Meer dan alleen een website laten maken

Bij Media4now! kun je voor veel meer diensten terecht dan alleen je nieuwe professionele website laten maken. Naast het bouwen van een website die aan al jouw wensen voldoet kunnen wij ook andere belangrijke zaken voor je website in orde maken. Zo kunnen wij je website ook van goede webteksten voorzien voor de vindbaarheid van je website, maar ook moeten deze webteksten zorgen dat de bezoekers van je website begrijpen wat je bedoelt en overgehaald worden om daadwerkelijk van je dienst of product gebruik te maken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook een logo voor je ontwerpen. Wil je ook dat bezoekers op je website kunnen betalen via iDeal? Media4now! regelt het voor je!

Meer dan alleen webdesign - Media4now

Website pakketten

Originele designs

Originele designs

Bij Media4now ontwerpen wij altijd unieke designs die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Professioneel advies

Professioneel advies

Wij beschikken over jarelange ervaring en de juiste kennis rondom webdesign, om jouw website tot een groot succes te maken.

Vriendelijke en deskundige support

Vriendelijke en deskundige support

Geen vraag is ons te gek. Bel ons gewoon even en je wordt direct en vriendelijk geholpen.

Projecten

Snel een website laten maken?

Wij ontwikkelen en leveren je nieuwe website snel en professioneel met een uniek eigen design. Je nieuwe website kan al binnen 2 weken online staan. Bij Media4now kun je snel een website laten maken die je eenvoudig zelf kunt beheren en je website altijd kunt updaten, zodat je website altijd up to date blijft. Bij al onze websites krijg je lifetime updates, van eenvoudige tot uitgebreide sites. Wij berekenen geen extra kosten voor de optimalisatie van een website voor weergave op mobiele telefoons en tablets.