Website laten maken kosten?

Website laten maken kosten? Wat kost een website gemiddeld? Bij Media4now betaal je voor een website laten maken vanaf € 999,- afhankelijk van de wensen. De websites die wij ontwikkelen zijn mobielvriendelijk en werken zowel op een smartphone, tablet en desktop. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en hebben jarenlange ervaring met professioneel webdesign. Ook zorgen wij dat je website snel en goed beveiligd is tegen hackers. Wij bieden ook nog extra diensten aan zoals: SEO. Hiermee word je website nog beter vindbaar in Google en krijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid.
Website laten maken kosten?

Snel een website laten maken? Wij leveren je website snel en mooi op

Wil je zo snel mogelijk een website laten maken? Wij zorgen dat je website binnen 3 weken online staat in jouw huisstijl. Door onze lage prijsgarantie werken wij snel en gestructureerd met onze professionele technieken, zodat jouw website snel, beveiligd en speciaal voor Google geoptimaliseerd is. Een professionele website laten maken door Media4now? Wij ontwerpen en bouwen je website in je eigen huisstijl tegen lage kosten. De vraag wat kost een website laten maken is afhankelijk van welke mogelijkheden je wilt. Wil je een website laten maken met betaalsysteem erin of een online reserveringssysteem? Bij Media4now gaat niets te ver, want wij kunnen alles bouwen met onze jarenlange kennis en ervaring. In deze pagina geven we antwoord op de vraag: Wat kost een website?

Een professionele website laten maken bij Media4now

Professioneel En Uniek Design

Media4now ontwikkeld websites die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een website op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed Vindbaar In Google

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken. Krijg meer naamsbekendheid

Responsive

De websites die Media4now ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet en desktop. Hierdoor is je website op elk apparaat altijd goed bereikbaar.

Makkelijk Te Beheren

Media4now levert websites met een unieke visuele website bouwer, waardoor je in een handomdraai makkelijk teksten en afbeeldingen live kunt aanpassen.

Wat kost een website laten maken?

Maar wat kost een nieuwe website laten maken? Ten eerste Een website bestaat uit: ontwerp, techniek (De codes en frameworks) en natuurlijk de content (teksten, foto’s en video’s). Een simpele website met een aantal pagina’s en een contactformulier, fotogalerij en een Google maps fullscreen header is vrij eenvoudig qua techniek. Als er maatwerk techniek nodig is dan bedragen de kosten van de website veel meer. Vandaar dat we uitgaan van een simpele standaard website. Wij leveren bij al onze website een visuele websitebouwer, zoat je plaatjes en teksten in een handomdraai live kunt aanpassen en invoegen. Ook kun je diverse modules invoegen en onbeperkt pagina’s maken, foto’s en je logo plaatsen en dit allemaal zonder codes. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website waar en wanneer je maar wilt. Heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in je website te zetten? Maak dan gebruik van onze service, dan plaatsen wij jouw teksten, foto’s, logo op een professionele manier en leveren wij de website compleet werkend op.
Wat kost het laten maken van een website? Media4now webdesign

Al veel tevreden klanten gingen je voor!

Wat kost een website nu echt? Wat zijn de lopende kosten? Media4now

Wij maken websites die uniek zijn

Websitebouwers werken meestal op twee manieren voor het maken van een website. Sommige werken met standaard templates. Deze passen wij aan in de gewenste huisstijl. Deze werkwijze bespaart veel tijd en geld. Wij werken in de meeste situaties zelf ook op deze manier. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een 100% unieke website wilt hebben. Geen probleem! In dit geval bouwen we jouw website speciaal op maat en komen er extra technieken bij kijken. Zulke websites realiseren wij regelmatig. De mogelijkheden van Media4now zijn onbeperkt. Je kunt kiezen voor een standaard website met alleen tekst en afbeeldingen dit kost €999.99. Of je kunt bij ons een webshop laten maken met iDealbetaalmogelijkheid en extra functies erin voor €1499.99. Ook bouwen we websites met extra modules. Zoals een boekingssysteem, chatfunctie, prijsberekening of een van de andere vele mogelijkheden. Tevens bouwen we ook dating sites.

Wat kost een website laten maken als deze klaar is?

Na de oplevering van je website zijn er altijd extra kosten bijvoorbeeld de hosting, SEO of Google adwords. Voor deze diensten rekenen wij allemaal extra tarieven. Bij onze veilge en professionele hosting betaal je €19.99 per maand. Hiervoor krijk je een snelle en veilige hosting, waardoor je website altijd goed beveiligd is tegen hackers. Ook is een goede en snelle hosting belangrijk voor een goede positie in Google. Mochten er problemen zijn dan kun je ons altijd bereiken. Wij helpen je graag op weg met je website. Vaak zit aan het CMS systeem waarmee je zelf je website kunt beheren en onderhouden ook nog extra kosten. We zien vaak dat webdesign bureaus niet automatisch je website van updates voorzien. Dit is wel belangrijk om problemen op je website te voorkomen. En om up-to-date te blijven. Bij Media4now kost je website updaten helemaal niets, omdat je standaard lifetime updates krijgt van je website. Hierdoor blijf je altijd up-to-date en heb je geen extra kosten. Ook optimaliseren wij de afbeeldingen en codes. Zo blijft je website altijd super snel en ben je beter vindbaar in Google. Bij andere web design bureau moet je altijd zelf vragen of je website geüpdate kan worden. Dit is Onhandig en duur. Daarom bent u bij Media4now aan het goede address om een website te laten maken zonder extra en verborgen kosten.

Wij maken websites door heel Nederland

Wij maken websites in heel Nederland. Of het nou gaat om Limburg, Groningen of Noord-Holland. Wij zijn door het hele land actief, hierdoor wordt alles besproken via de telefoon en e-mail. Bij Media4now zorgen we dat de klant op zijn gemak is doormiddel van goed klantencontact en een fijne samenwerking.
Wat kost een website laten maken als deze klaar is?

Wat zijn gespecialiseerd in de kosten van een website

Bij Media4now kunnen u precies echt vertellen van een website eenmalig kost en vertellen wij je eerlijk wat je van je nieuwe website kunt verwachten. Een goede website kan bij ons al in 2 weken gebouwd zijn en online staan. Ook zorgen wij dat je website geoptimaliseerd is voor Google, waardoor je direct meer bezoekers en naambekendheid krijgt.
Wat kost een website gemiddeld?

Wat kost een website gemiddeld?

Dit ligt meestal aan de wensen die je hebt:
  • Wil je veel pagina’s hebben?
  • Welke functies wil erin (reserveringssysteem, betaalmethodes, boekingssysteem, etc)
  • Vind je de vindbaarheid (SEO) van je website belangrijk om beter vindbaar te zijn in Google?
  • Moeten de afbeeldingen worden geoptimaliseerd voor een snellere en betere laadtijd.
Al deze punten worden meegenomen in de kosten van je website. Tot slot word op basis van deze (en andere) factoren door het webdesign bureau een offerte word opgesteld wat de kosten zijn. Ben je benieuwd hoeveel jouw website gaat kosten? neem dan contact met ons op.

Wat kost een responsive website?

Vaak zijn ongeveer 60% van jouw bezoekers, mobiele bezoekers. Daarom is het belangrijk dat je website op alle apparaten toegangkelijk is. Zowel op een mobiel, tablet en desktop. Een responsive website is een website die meeschaalt aan scherm van het apparaat. Hierdoor is je website altijd en overal goed bereikbaar. Bij Media4now zijn alle websites standaard responsive, zodat je website goed bereikbaar is. De prijs van een responsive website word standaard meegenomen in de totaalprijs.
wat kost een responsive website?

Laat je nieuwe website maken door Media4now

Neem contact op

Recent gebouwde websites:

×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?