webshop laten maken door Media4now

Professionele webshop? kies voor Media4now

Wil je een webshop laten maken? Media4now is dé specialist op het gebied van E-commerce. Het design van je webshop is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje van je winkel. Een goed ogende webshop levert nu eenmaal meer bezoekers en online verkopen op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een webshop goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf en dit tegen een aantrekkelijk kostenplaatje. Na het zien van de webshop moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf. Indien de webshop al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle webshop. Bij ons géén standaard ‘All in one pakketten’ maar webshops op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid. Of je nu een eenvoudige webshop wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw webshop zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de webshop die aan jouw wensen voldoet en zorgen ervoor dat je meer verkopen krijgt.

Opvallende webshop laten bouwen?

Wil je een opvallende webshop laten bouwen? Media4now bouwt webshops die zich onderscheiden. Géén standaard webdesign maar een webshop die past bij jouw bedrijf en die is toegespitst op jouw huisstijl en wensen.

Professioneel En Uniek Design

Media4now ontwikkeld webshops die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een webshop op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed Vindbaar In Google

Wij zorgen ervoor dat uw webshop hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken. en genereert u meer verkopen met uw webshop.

Responsive

De webshops die Media4now ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet.

Makkelijk Te Beheren

Media4now levert webshops met een uniek cms waardoor uw u webshop en voorraad makkelijk kunt beheren.

Webshop laten maken die goed vindbaar is

Vindbare webshop laten maken? Media4now ontwikkeld webshops die hoog scoren in google. Zo regelen wij dat uw webshop boven de concurrentie komt te staan in de google zoekresultaten. Hiervoor hebben wij een structureel uitgewerkt plan die werkt. De vindbaarheid van een webshop laten maken is enorm belangrijk. Wanneer uw webshop goed vindbaar is in google zullen meer klanten uw webshop bereiken en zullen de verkopen stijgen. Tevens krijgt uw webshop hierdoor naamsbekendheid. Als ondernemer wilt u graag scoren op bepaalde zoekwoorden (keywords) waarop veel gezocht wordt en die de concurrentie heeft? Media4now maakt op basis van deze zoekwoordanalyse een contentplan, hierbij vergelijken wij de concurrentie en regelen wij de linkbuilding. Een webshop laten maken die goed vindbaar is in google en die voor omzet en naamsbekendheid zorgt? Daarvoor moet u bij media4now zijn.

Meer informatie
webshop laten maken door Media4now
Veilige webshop met SSL certificaat Media4now

Een veilige webshop laten maken met een SSL-certificaat

Steeds meer online gebruikers zijn zich bewust van het belang van veilig internet. Naast de gebruikers zijn ook grote belangrijke bedrijven hiermee bezig. Zo is Google Chrome sinds januari de eerste browser die webshops zonder een SSL-certificaat opvallend markeert als onveilig. Deze keuze past binnen Google’s streven om de veiligheid van online gebruikers te verbeteren.

Welke risico’s loop ik als ondernemer met een onbeveiligde webshop?

Ongemerkt kan het zijn dat je webshop minder veilig is dan je denkt. Met malware kan een hacker inbreken op de verbinding tussen browser en server. Zo kan de hacker bijvoorbeeld zien wat de bezoeker invult op een formulier. Of wat er gebeurt op de webshop dat met een wachtwoord is beveiligd. Op die manier stelen de hackers wachtwoorden, persoonlijke informatie van je klanten of diensten denk hierbij aan creditcardgegevens, enz. Met SSL-beveiliging zet je daar een dikke streep door. Media4now bouwt webshops met standaard een SSL certificaat erin. Zo bent u altijd goed beschermt tegen hackers en bechermt u de gegevens van uw klanten.

Webshop laten maken die responsive is

Webshops worden niet alleen bezocht vanaf desktop computers. Mensen gebruiken hiervoor tablets, smartphones en een variatie aan andere mobiele apparaten die allemaal een ander schermformaat hebben, waardoor de webshop er overal verschillend uitziet. En dat is niet mooi om te zien. Media4now maakt webshop die op alle schermen bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen jouw bezoekers op alle schermen jouw webshop bereiken. Een responsive webshop laten maken? Neem contact op met Media4now!

Mobielvriendelijk webdesign voor al je bezoekers

Bij Media4now gebruiken we responsive webdesign. Dit is een unieke manier van ontwerpen en bouwen waardoor jouw webshop er elk schermformaat er mooi uitziet. Of het nu op een scherm is van een computer of op een mobiele telefoon. Zo is je webshop overal op bereikbaar voor je bezoekers en heeft hij een professioneel design.

Het voordeel van een webshop laten maken met een responsive design, is dat je webshop op elk apparaat overal toegankelijk is. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar ontwikkelen één uniek ontwerp dat automatisch mee schaalt naar het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw webshop er altijd mooi uit en is je webshop op elk apparaat te bereiken voor de bezoeker.
Media4now responsive webdesign

Klanten zijn erg over ons te spreken!

Media4now Meer dan alleen webdesign

Meer dan alleen webdesign

Bij Media4now! kun je voor veel meer diensten terecht dan alleen je nieuwe professionele webshop laten maken. Naast het bouwen van een webshop die aan al jouw wensen voldoet kunnen wij ook andere belangrijke zaken voor je webshop in orde maken. Zo kunnen wij je webshop ook van goede webteksten voorzien voor de vindbaarheid van je webshop, maar ook moeten deze webteksten zorgen dat de bezoekers van je webshop begrijpen wat je bedoelt en overgehaald worden om daadwerkelijk van je dienst of product gebruik te maken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook een logo voor je ontwerpen. Wil je ook dat bezoekers op je webshop kunnen betalen via iDeal? Media4now! regelt het voor je!

Waarom Media4now webdesign?

Originele designs in jouw huisstijl

Bij Media4now ontwerpen wij altijd unieke designs die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Professioneel advies

Wij beschikken over jarelange ervaring en de juiste kennis rondom webdesign, om jouw webshop tot een groot succes te maken.

Vriendelijke en deskundige support

Geen vraag is ons te gek. Bel ons gewoon even en je wordt direct en vriendelijk geholpen.

Recente projecten

Laat je nieuwe webshop door Media4now bouwen

Neem contact op

×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?