Mét SSL beveiligd

Back-ups tot vier weken terug

Beveiligde e-mail

Veilige hosting met SSL certificaat

Veilige Hosting, de nieuwe standaard

Veiligheid staat bij ons voorop. Dat is vanzelfsprekend. Natuurlijk eis ook jij van sites die je bezoekt dat ze verantwoordelijk met jouw creditcard- en persoonsgegevens omgaan. Maar hoe is dat eigenlijk op je eigen website? Zorg jij er wel voor dat je klanten zonder zorgen zaken met je kunnen doen? Met Veilige Hosting van Media4now hoef je je daarover niet langer zorgen te maken. Bovendien beschik je over een veilige back-up van al je gegevens. Hiermee voldoe je meteen aan enkele belangrijke eisen in de AVG. Veilige Hosting bij Media4now is ook:

 • Zichtbaar beveiligd met https
 • Gratis SSL-certificaat geïnstalleerd
 • AVG proof
 • Back-up van je e-mail (tot 4 weken)
 • Veilige e-mail (IMAP, SMTP en POP3)
 • Snelle SSD-hosting
 • Back-up van je database (tot 4 weken)
Bestellen

Het belang van een SSL certificaat(https)

Allereerst moet je weten dat elke website of webshop met een contactformulier beveiligd moet zijn met een SSL-certificaat. Dat is immers een van de belangrijke eisen van de Nederlandse overheid én van de Europese Unie. Een veilige site herken je aan https:// of een groen slotje voor de domeinnaam. Veilige Hosting bij Media4now is uiteraard inclusief SSL. Belangrijker nog: Je klanten waarderen een beveiligde website.

Met een SSL certificaat is je site zichtbaar beveiligd
Back-ups van je e-mail database en website

Back-ups van je mail, database en site

Je leest het goed, wij maken niet alleen back-ups van je website, maar tevens van je complete database en al je e-mail. Dus kies jij voor Veilige Hosting bij Media4now dan beschik je uiteraard altijd over een dagelijkse back-up (tot zeven dagen terug). Bovendien bewaren we tot vier weken terug een wekelijkse back-up van al jouw gegevens, die je zelf kunt terugzetten. Heel belangrijk om te weten: je raakt dus vrijwel nooit belangrijke gegevens kwijt.

AVG proof met back-ups en SSL

Met Veilige Hosting van Media4now voldoe je meteen aan twee belangrijke voorwaarden in de AVG. Je website beschikt over een versleutelde SSL-verbinding. Je beschermt hiermee de persoonsgegevens van je klanten. Daarnaast beschik je altijd over een back-up van al je e-mail en data.

Met SSL waarborg je de privacy van je klanten
Met TLS wordt jouw mail versleuteld verstuurd

Google straft onveilige websites

Het is verder goed om te weten dat Google’s webbrowser Chrome bezoekers van websites zonder SSL gaat waarschuwen dat ze zich op een onveilige site bevinden. Deze bezoekers haken gegarandeerd af. Dat wil je voorkomen. Websites en -shops mét https worden door Google juist beloond met een hogere ranking in de zoekresultaten. Met Veilige Hosting ben je beter vindbaar. Meer bezoekers = meer omzet = meer winst.

E-mail op al je apparaten

Al je e-mail veilig bereikbaar

Veilige Hosting is uiteraard inclusief e-mail. Bij Media4now kun je jouw e-mail veilig versturen en ontvangen via TLS (SMTP, IMAP, POP3). Omdat al jouw e-mailtjes versleuteld worden verstuurd, zijn deze onderweg niet door derden te lezen.

Je e-mail op al je apparaten

Dankzij webmail van Media4now is je e-mail overal en altijd bereikbaar. Enige vereiste is een verbinding met het internet. En wil je jouw e-mail rechtstreeks op je smartphone of tablet verzenden en ontvangen? Dan is dat geen probleem! Met enkele simpele handelingen heb je snel de juiste instellingen ingevoerd om veilig met jouw e-mail te kunnen werken.

Met een SSL certificaat is je site zichtbaar beveiligd

Alle specificaties op een rijtje

 • Veilige hosting via https
 • Onbeperkt SSL certificaten
 • 4 weken back-up plan
 • Onbeperkt webruimte
 • Onbeperkt e-mailruimte
 • 20 GB dataverkeer
 • Onbeperkt FTP-gebruikers
 • Onbeperkt MySQL-database
 • DNS-beheer
Back-up voor een veilige hosting

Overtuigd? Kies ook voor een veilige hosting

Bestellen

×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?