Mijn website is gehackt en nu?

Website gehackt? Als je een mooie website hebt, maar deze is niet goed beveiligd dan kan deze helaas gehackt worden. Hoewel je een hack natuurlijk liever helemaal wilt voorkomen, kan het soms gebeuren dat een website gehackt wordt.

Website gehackt? Wij maken je website weer veilig

Het kan voorkomen dat jouw website gehackt is. Hackers hebben dan malware code op jouw website geplaatst die malware of spam verspreidt. Dit kan gebeuren door een verouderde website of CMS. Hackers kunnen zo onveilige scripts plaatsen. Het doel van de hackers is om malware of spam te verspreiden om zo geld te verdienen. Vaak staan de besmette bestanden op moeilijk plaatsen die je nauwelijks kunt vinden of zit de code goed verstopt in de bestanden. Je merkt zelf dat er niets mis is met jouw gehackte website, maar bezoekers van jouw website ervaren wel problemen met jouw website.
website gehackt? Wij lossen de hack voor je op| Media4now
Hoe herken je een gehackte website? - Media4now

Hoe herken je een gehackte website?

 • Bestanden die niet in het CMS thuis horen. Deze bestanden hebben vaak vreemde namen.
 • Bestanden die je niet je website heb toegevoegd.
 • Bestanden hebben vaak afwijkende datums.
 • Hackers geven vreemde namen aan bestanden.
 • Vaak zijn bestanden die beginnen met een punt (verborgen bestanden) meestal geïnfecteerd met malware.

Is jouw website gehackt? neem direct contact met ons op!

Wij zorgen dat uw website weer virusvrij en hackerproof is. Wij halen zo snel mogelijk deze malware uit uw website, zodat uw website weer snel en goed bereikbaar is.

Neem contact op

WordPress website gehackt

Tegenwoording maken veel websites gebruik van WordPress – 60 procent van het hele internet draait op WordPress. Vaak hoor je bij WordPress websites dat deze meestal gehackt worden. Dit betekent niet dat WordPress een onveilig systeem is, maar omdat WordPress het meeste gebruikte cms is, worden er vaak WordPress-websites gehackt. Wij van Media4now zorgen dat je gehackte WordPress website goed beveiligd word geen malware meer bevat. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van gehackte websites.
Wordpress website gehackt
Website gehackt met scripts

Is je website gehackt met malware scripts?

Als jouw website gehackt is met malware javascript, heb je een grote kans dat de hacker jouw website heeft geblokkeerd. Wij doorlopen de volgende stappen om deze scripts eruit te halen:
 • Wij maken een backup van je gehackte website.
 • Alle bestanden zetten wij op een USB stick, omdat anders de bestanden met malware op je computer terecht komen.
 • Maken een plan van aanpak.
 • Analyseren de hack en halen deze eruit.

Website gehackt zonder malware scripts

Als je geen CMS systeem gebruikt en verder helemaal niet gebruik maakt van scripts op je website, maar je toch gehackt bent, dan is het waarschijnlijk zo dat jou computer besmet is met malware. Hierbij is het niet belangrijk wat voor computer of besturingssysteem je hebt, Elke computer kan namelijk virussen en malware bevatten. Uiteraard hebben ook hier complete oplossingen voor, zodat je problemen, opgelost worden. Vaak kan het zijn dat jouw computer, of je nu Windows, Linux of Mac gebruikt, toch is besmet is met malware. Deze malware verstuurt spamberichten via jouw e-mailprogramma en gebruikt jouw inloggegevens om deze spam te verzenden. We raden je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij deze malware eruit kunnen halen tegen een laag tarief.
Website gehackt zonder malware scripts
Hoe weet je of jouw website is gehackt?

Hoe weet je of jouw website is gehackt?

In principe weet je dat je website is getroffen door malware of door andere soorten virussen. Als je website er niet zo uitziet als normaal dan verteld je browser dat je eigen website aan het ‘phishen’ is of als Google je probeert te waarschuwen als je op je website klikt in de zoekmachines. De problemen hieronder komen het meeste voor:
 • Er zit een vreemde Javascript code in één van je pagina’s.
 • Er zitten onbekende iframes in je webpagina’s.
 • Google geeft aan dat er malware in je website zit (Rood scherm)
 • Bezoekers zien een phishings melding als ze je website bezoeken.
 • Je site staat bij Google bekend als ‘onveilig’.
 • Alle bestanden zijn verwijderd of vervangen door iets ‘vreemds’.
Pas goed op! er zijn namelijk verschillen tussen ‘malware’, ‘hackers’ of dat iemand anders ook jouw inloggegevens weet en deze misbruikt. Helaas is dit verschil moeilijk te onderzoeken. Als je weet dat het een bekende persoon van je is, dan moet je meteen je inloggegevens veranderen en besluiten of je deze persoon nog wel toegang wilt geven tot jouw website. Voor andere gevallen neem direct contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je gehackte website weer veilig te maken.

Wij halen de malware uit je gehackte website

In de beginfase gaan wij direct een plan maken van de problemen op uw website. In veel gevallen kunnen we direct aan de slag en houden we u op de hoogte van de voortgang. Uw website word weer schoon opgeleverd. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging. Indien er aanvullende acties benodigd zijn zullen wij contact met u opnemen. Als bonus ontvangt u nog wat aanvullende tips.

Neem contact op
×

Heeft u vragen of advies nodig? neem dan contact met ons op.

× Vragen of advies?