Webdesign Amsterdam

Webdesign in Amsterdam

Webdesign Amsterdam

Webdesign Amsterdam? Media4now is dé specialist op het gebied van webdesign in Amsterdam. Het ontwerp van je website is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Een mooie website levert nu eenmaal meer bezoekers en naamsbekendheid op. En niet te vergeten, de bezoeker komt ook nog eens terug op je website. De kunst van webdesign uit Amsterdam is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf en dit tegen een aantrekkelijke prijs. Na het bekijken van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites. Bij ons géén standaard ‘pakketten’ maar webdesign op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij altijd actueel van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid (SEO). Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet.

Waarom Media4now Amsterdam

Professioneel En Uniek Design

Media4now ontwikkeld websites die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een website op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed Vindbaar In Google

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken.

Responsive

De websites die Media4now ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet.

Makkelijk Te Beheren

Media4now levert websites met een uniek cms waardoor uw u website makkelijk kunt beheren.

Webdesign Amsterdam

Webdesign Amsterdam – website laten maken die goed vindbaar is

Webdesign Amsterdam – Vindbare website laten maken in Amsterdam? Media4now ontwikkeld websites die hoog scoren in google. Zo regelen wij dat uw website boven de concurrentie komt te staan in de google zoekresultaten. Hiervoor hebben wij een structureel uitgewerkt plan die werkt. De vindbaarheid van een website laten maken is enorm belangrijk. Wanneer uw website goed vindbaar is in google zullen meer klanten uw website bereiken en zullen de verkopen stijgen. Tevens krijgt uw website hierdoor naamsbekendheid. Als ondernemer wilt u graag scoren op bepaalde zoekwoorden (keywords) waarop veel gezocht wordt en die de concurrentie heeft? Media4now maakt op basis van deze zoekwoordanalyse een contentplan, hierbij vergelijken wij de concurrentie en regelen wij de linkbuilding. Een website laten maken die goed vindbaar is in google en die voor omzet en naamsbekendheid zorgt? Daarvoor moet u bij media4now zijn.

Veilige website met SSL certificaat Media4now

Een veilige website laten maken met een SSL-certificaat

Steeds meer online gebruikers zijn zich bewust van het belang van veilig internet. Naast de gebruikers zijn ook grote belangrijke bedrijven hiermee bezig. Zo is Google Chrome sinds januari de eerste browser die websites zonder een SSL-certificaat opvallend markeert als onveilig. Deze keuze past binnen Google’s streven om de veiligheid van online gebruikers te verbeteren.

Welke risico’s loop ik als ondernemer met een onbeveiligde website?

Ongemerkt kan het zijn dat je website minder veilig is dan je denkt. Met malware kan een hacker inbreken op de verbinding tussen browser en server. Zo kan de hacker bijvoorbeeld zien wat de bezoeker invult op een formulier. Of wat er gebeurt op de website dat met een wachtwoord is beveiligd. Op die manier stelen de hackers wachtwoorden, persoonlijke informatie van je klanten of diensten denk hierbij aan creditcardgegevens, enz. Met SSL-beveiliging zet je daar een dikke streep door. Media4now bouwt websites met standaard een SSL certificaat erin. Zo bent u altijd goed beschermt tegen hackers en beschermt u de gegevens van uw klanten.

Media4now responsive webdesign Amsterdam

Website laten maken in Amsterdam die responsive is

Websites worden niet alleen bezocht vanaf desktop computers. Mensen gebruiken hiervoor tablets, smartphones en een variatie aan andere mobiele apparaten. Die allemaal een ander schermformaat hebben, waardoor de website er overal verschillend uitziet. En dat is niet mooi om te zien. Media4now maakt websites die op alle schermen bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen jouw bezoekers op alle schermen jouw website bereiken. Een responsive website laten maken? Neem contact op met Media4now!

Mobielvriendelijk webdesign Amsterdam voor al je bezoekers

Bij Media4now gebruiken we responsive webdesign. Dit is een unieke manier van ontwerpen en bouwen waardoor jouw site er elk schermformaat er mooi uitziet. Of het nu op een scherm is van een computer of op een mobiele telefoon. Zo is je website overal op bereikbaar voor je bezoekers en heeft hij een professioneel design. Het voordeel van een website laten maken met een responsive design, is dat je website op elk apparaat overal toegankelijk is. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar ontwikkelen één uniek ontwerp dat automatisch mee schaalt naar het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw website er altijd mooi uit en is je website op elk apparaat te bereiken voor de bezoeker.

Media4now Meer dan alleen een website laten maken in Amsterdam

Meer dan alleen webdesign

Bij Media4now! kun je voor veel meer diensten terecht dan alleen je nieuwe professionele website laten maken. Naast het bouwen van een website die aan al jouw wensen voldoet kunnen wij ook andere belangrijke zaken voor je website in orde maken. Zo kunnen wij je website ook van goede webteksten voorzien voor de vindbaarheid van je website, maar ook moeten deze webteksten zorgen dat de bezoekers van je website begrijpen wat je bedoelt en overgehaald worden om daadwerkelijk van je dienst of product gebruik te maken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook een logo voor je ontwerpen. Wil je ook dat bezoekers op je website kunnen betalen via iDeal? Media4now! regelt het voor je!

Waarom Media4now Webdesign Amsterdam?

Originele designs in jouw huisstijl

Bij Media4now ontwerpen wij altijd unieke designs die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Professioneel advies

Wij beschikken over jarelange ervaring en de juiste kennis rondom webdesign, om jouw website tot een groot succes te maken.

Vriendelijke en deskundige support

Geen vraag is ons te gek. Bel ons gewoon even en je wordt direct en vriendelijk geholpen.

Laat je website door Media4now bouwen

Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je verder!

 

Webdesign Amsterdam

Joke Smitstraat 28, 4003 ZH Tiel
Jokesmitstraat 28,
Tiel, Gelderland 4003 ZH
Nederland
Telefoon: 0623113477
E-mail: info@media4now.nl