Hoger in Google met linkbuilding

Direct meer bezoekers en omzet!
Een sterke linkbuilding strategie is nog altijd van grote belang als het gaat om een effectieve zoekmachine optimalisatie. De optimalisatie van Off page zorgt namelijk nog steeds voor 45% het algoritme van Google. Als je jouw linkbuilding strategie uitbesteed aan onze linkbuilders levert dit topposities op in de Google zoekresultaten. Ook in 2021 is linkbuilding 1 van de belangrijkste factors.
Linkbuilding in een handomdraai - Media4now

Linkbuilding in een handomdraai

Linkbuilding is een strategie van high authority backlinks plaatsten. Zoekmachines zijn niet tevreden met ieder soort link naar je website, en kunnen je zelfs afstraffen op een slecht linkprofiel. Wil je een goed kwalitatief linkprofiel creëren die zorgt dat je een toppositie in Google krijgt? Onze professionals gaan direct voor je aan de slag. Media4now is als ervaren linkbuilding bureau specialist op het gebied van linkbuilding. Die ervaring hebben wij gerealiseerd door onze SEO-werkzaamheden, zoals linkbuilding. Wij hebben al veel bedrijven geholpen met een sterke linkbuilding strategie. Deze strategie leidt tot meer conversie van je bedrijf en zorgt voor meer omzet, naamsbekendheid en meer leads. Onze Linkbuilding Experts realiseren hoogwaardige backlinks voor al onze klanten. Je kunt volledig linkbuilding aan onze experts uitbesteden die jouw helpen een toppositie binnen Google te behalen.

Linkbuilding bureau Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites. Bij ons géén standaard ‘pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij altijd actueel van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid (SEO). Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet.

Wat is linkbuilding in 2021?

Linkbuilding is een strategie van het actief plaatsen van meerdere relevante links naar bijvoorbeeld jouw website, waardoor zoekmachines zoals Google jouw website beter waarderen in de zoekresultaten. Het bouwen en kopen van goede backlinks heeft een enorme vlucht genomen! Dit zal in de toekomst alleen nog maar populairder worden.

Wat is linkbuilding in 2021?
Hoe werkt linkbuilding? - Media4now

Hoe werkt linkbuilding?

 • Het aanmelden van uw website bij zoekwoorden startpagina’s.
 • Het schrijven van waardevolle content op uw website.
 • Delen van uw pagina’s met waardevolle informatie op social bookmarking websites.
 • Links ruilen met gerelateerde websites.
 • We zijn actief op weblogs, forums en blogs door over uw onderwerp mee te praten en in de reactie een backlink te plaatsen naar uw website.
 • We gaan delen blogs op alle social media kanalen.
 • Wij schrijven interessante artikelen voor op de websites van anderen en plaatsen hierin waardevolle backlinks.
Trotse Media4now partners

Partners

Media4now heeft al veel bedrijven helpen groeien.
Trimsalon Chicas
Maroom
Livelo
Dunya Zorg
DT Twin
Cosiness
Cell-Tech
Casido
123 Werkbladen

Linkwissels en meer

Voor een efficiënte en succesvolle linkbuilding werkwijze is het belangrijk om verschillende manieren te gebruiken. Een combinatie van hoogwaardige backlinks, interne links en andere methodes zorgen dat je website nog beter vindbaar is in Google! Een grote klus waar veel tijd in zit die wij met onze experts graag voor u klaren. U wilt dit toch ook liever aan specialisten overlaten? Neem daarom contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor linkbuilding!

Linkwissels en meer - Media4now

Ook je linkbuilding uitbesteden?

Wil jij ook je linkbuilding uitbesteden aan professionals? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij bieden verschillende pakketten en diensten aan om je website beter vindbaar in Google te maken. Er zit dus altijd iets voor je bij.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het proces om backlinks te genereren wordt dus ‘Linkbuilding‘ genoemd. Link building is het aanmaken van meerdere links naar een website, waardoor zoekmachine optimalisatie zoals Google de website hoger zullen indexeren in de zoekresultaten.

Waarom is het genereren van zo backlinks belangrijk?

De links van andere websites die doorlinken naar je website zijn belangrijk omdat het de naamsbekendheid van jouw website vergroot. Hoe meer linkjes doorlinken naar je website, hoe meer punten jouw website krijgt. De website waarop de backlink aangemaakt wordt is belangrijk voor de kwaliteit van je linkprofiel. Deze site moet betrouwbaar zijn en geen niet als een spam site bekend staan. Daarom gaan we er hieronder dieper op in.

Waarom zou ik linkbuilding aan jullie uitbesteden?

Allereerst hebben onze experts alle kennis in huis om jou te helpen aan meer bezoekers, leads en verkopen en meer omzet. Klanten beoordelen onze sterke werkwijze en de resultaten die wij voor hen realiseren in Google. Bekijk ons ondernemerspakket voor een complete start voor ondernemers

Direct met je website een toppositie in Google?

Wil jij ook je linkbuilding uitbesteden aan professionals? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij bieden verschillende pakketten en diensten aan om je website beter vindbaar in Google te maken. Er zit dus altijd iets voor je bij.

Linkbuilding uitbesteden aan linkbuilding bureau Media4now: de voordelen

Linkbuilden is niet zomaar even gedaan. Het genereren en verzamelen van backlinks naar website neemt veel tijd in beslag. En het meest vergeten punt: je bent er nooit mee klaar. We begrijpen dat je als ondernemer druk bent met andere belangrijke zaken. Als je linkbuilding wilt uitbesteden aan ons, houd jij veel tijd over om je te richten op je belangrijke zaken. Je wilt natuurlijk je tijd benutten en niet de hele dag bezig zijn met zelf backlinks te genereren en te verzamelen. Je kunt hiervoor bij Linkbuilding bureau Media4now terecht. Wij helpen jou als ondernemer met je bedrijf te groeien! Onze experts zorgen voor een indrukwekkend linkbuilding profiel met een hoge autoriteit. Door onze uitgebreide analyses kunnen we een beter backlinkprofiel realiseren dan de concurrent.

Garanties bij linkbuilding uitbesteden

We werken volgens het beleid van Google. Bij ons krijgt u uitgebreide analyses over bijvoorbeeld hoeveel je website is gestegen in de zoekresultaten of de hoeveelheid linkjes er geplaatst zijn naar je website. Je krijgt de volgende garanties:

 • De links die we aanmaken met linkbuilding, worden gegenereerd op websites die aansluiten bij je branche.
 • We kijken nauwkeurig naar Domain Authority (DA) en Trust Flow (TF) van deze websites.
 • Het linkprofiel blijft sterk.
 • We werken aan de hand van een duidelijk overzichtelijk plan.
 • We verschillen in het soort anchorteksten voor je website.

Linkbuilding houdt nooit op, want het kan altijd beter! We stoppen hier dus nooit mee. We controleren geplaatste backlinks, werken aan het aanmaken van nieuwe links, Blijven je concurrentie volgen. Kortom: we hebben altijd iets te doen met linkbuilding. Hierdoor stijgt jouw website alleen maar hoger in Google. Ontdanks het Coronavirus hebben wij een aangepaste werkwijze. Lees onze laatste corona maatregelen hier.

Roy Dabo - Media4now Webdesign

Ik sta in de startblokken om je te adviseren.

Roy is gespecialiseerd in linkbuilding en doet niets anders dan voor jouw organisatie top prestaties behalen. Door onze heldere en efficiënt aanpak zorgen we dat jouw website een toppositie in de Google zoekresultaten heeft en blijft.

Roy Dabo
Online marketeer

Jouw nieuwe website ook goed vindbaar in Google?

Wij ontwikkelen en leveren je nieuwe website snel en professioneel met een uniek eigen design. Je nieuwe website kan al binnen 2 weken online staan. Bij Linkbuilding bureau Media4now kun je snel een website laten maken die je eenvoudig zelf kunt beheren en je website altijd kunt updaten, zodat je website altijd up to date blijft. Bij al onze websites krijg je lifetime updates, van eenvoudige tot uitgebreide sites. Wij berekenen geen extra kosten voor de optimalisatie van een website voor weergave op mobiele telefoons en tablets.