Google Ads

Perfecte resultaten met Google Ads
Google Ads (Google Adwords) krijgt een steeds belangrijkere rol in het succesverhaal van Google. Advertenties komen op alle mogelijke apparaten prominenter in beeld. Hierdoor moeten bedrijven mee om blijvend gevonden te worden door potentiële klanten. Media4now ziet dat deze trend blijft en dat er maandelijks wijzigingen plaatsvinden vanuit Google. Wij hebben ons daarom ook gespecialiseerd in Google Ads, om zo voor de ondernemer hét aanspreekpunt zijn te zijn voor alle internetgerelateerde vraagstukken.
Zichtbaar boven de ‘gewone resultaten’ met Google Ads - Media4now

Zichtbaar boven de ‘gewone resultaten’

De advertenties van Google Ads worden weergegeven als men zoekt op een trefwoord waarop jouw advertentie is ingesteld. Deze advertenties staan boven de ‘gewone resultaten’ van Google. Hierdoor wordt jouw advertentie eerder aangeklikt dan de resultaten van de concurrerende posities van jouw concurrenten. Sterker nog; Ruim 80% van de internetters klikt altijd op een van de eerste 2 vermeldingen.

Media4now ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites. Bij ons géén standaard ‘pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf. Met ruime ervaring in webdesign zijn wij altijd actueel van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid (SEO). Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet.

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een Google Adwords abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen.

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?
Transparante rapportages & meekijken met Google Ads - Google advertenties

Transparante rapportages & meekijken

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan het Google Ads account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht. Daarnaast hebben we een zeer overzichtelijk live rapportge dashboard waarmee je 24/7 een zeer duidelijke rapportage over de live resultaten kan inzien. Deze rapportage haalt de gegevens niet alleen uit Google Adwords, maar we koppelen ook Google Analytics en Google Console voor je zodat je ook kan zien hoe je website presteert in de organische resultaten. Voor de zekerheid sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.

Professionele SEO configurator

In het CMS dat je bij jouw website ontvangt, krijg je geavanceerde zoekmachine mogelijkheden. Hiermee kan je per pagina de website nog beter vindbaar maken in Google voor gewenste zoekwoorden, kan je testen of de zoekmachine-instellingen goed staan geconfigureerd en geeft het systeem je suggesties over mogelijke verbeteringen.

Website pakketten

Professioneel advies

1: Onderzoek & analyse

We beginnen met een analyse van de mogelijkheden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep.

Maatwerk websites - Opzetten & inrichten

2: Opzetten & inrichten

We zetten je gehele Google Adwords account voor je op, stellen de trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

Monitoren & optimaliseren - Webdesign

3: Monitoren & optimaliseren

We sturen continu bij. Levert een trefwoord geen leads op? Dan zetten we hem uit. Een goed lopende advertentie optimaliseren we voor hogere posities.

Trotse Media4now partners

Partners

We helpen merken groeien. Dat deden we eerder voor:
Trimsalon Chicas
Maroom
Livelo
Dunya Zorg
DT Twin
Cosiness
Cell-Tech
Casido
123 Werkbladen

Jouw nieuwe website ook goed vindbaar in Google?

Wij ontwikkelen en leveren je nieuwe website snel en professioneel met een uniek eigen design. Je nieuwe website kan al binnen 2 weken online staan. Bij Media4now kun je snel een website laten maken die je eenvoudig zelf kunt beheren en je website altijd kunt updaten, zodat je website altijd up to date blijft. Bij al onze websites krijg je lifetime updates, van eenvoudige tot uitgebreide sites. Wij berekenen geen extra kosten voor de optimalisatie van een website voor weergave op mobiele telefoons en tablets.